Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολα και οικονομικά κολοκυθάκια γεμιστά με φέτα
mitsa
Υλικά
4 κολοκυθάκια
100 γρ φέτα
50 γρ γραβιέρα
50 γρ φρυγανιά
2 αυγά
Αλάτι-Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Οδηγίες
1
Πλένουμε καλά τα κολοκύθια και τα χωρίζουμε στην μέση.
2
Με ένα κουτάλι αφαιρούμε το εσωτερικό τους και το ψιλοκόβουμε.
3
Λαδώνουμε ταψί, τοποθετούμε τα κολοκυθάκια και τα αλατίζουμε.
4
Στην ψύχα βάζουμε 2 αυγά, αλάτι ,πιπέρι, ρίγανη, την φέτα, 50 γρ γραβιέρα, λίγο λάδι και ανακατεύουμε.
5
Τέλος βάζουμε 50 γρ φρυγανιά τριμμένη και δουλεύουμε.
6
Γεμίζουμε τα κολοκύθια μας και από πάνω τους απλώνουμε ελαιόλαδο, φρυγανιά τριμμένη και τριμμένη γραβιέρα.
7
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι που τα κολοκύθια να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα.