Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΓλυκάΚέικ

Ένα κέικ διαφορετικό από όσα έχετε δοκιμάσει Part II

1 Mins read

Ένα κέικ διαφορετικό από όσα έχετε δοκιμάσει Part II

mitsa

Υλικά

  • 2 αυγά

  • 100 γρ ζάχαρη

  • 250 γρ μασκαρπόνε

  • 1 μπέικιν

  • 2 βανίλιες

  • 10 γρ βούτυρο

  • 150 γρ ψιλό σιμιγδάλι

  • 150 γρ λευκή σοκολάτα

Οδηγίες

1
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
2
Προσθέτουμε το μασκαρπόνε ή το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε.
3
Βάζουμε το μπέικιν, τις βανίλιες, το λιωμένο βούτυρο και συνεχίζουμε τα ανακάτεμα.
4
Ρίχνουμε το σιμιγδάλι και δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
5
Την απλώνουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα 26 εκατοστών.
6
Τοποθετούμε την σοκολάτα σε κομμάτια και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
7
Προαιρετικά σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη.