Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε το μασκαρπόνε ή το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε το μπέικιν, τις βανίλιες, το λιωμένο βούτυρο και συνεχίζουμε τα ανακάτεμα.
  4. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι και δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
  5. Την απλώνουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα 26 εκατοστών.
  6. Τοποθετούμε την σοκολάτα σε κομμάτια και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
  7. Προαιρετικά σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη.