Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Γλυκό χωρίς ζάχαρη με μόνο 3 υλικά

mitsa

Υλικά

  • 380 γρ πραλίνα με στέβια (foodaholics.shop)

  • 3 αυγά

  • 140 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Οδηγίες

1
Δουλεύουμε την πραλίνα με στέβια μαζί με τα αυγά.
2
Μπορούμε να βάλουμε Gianduia κρέμα κακάο με στέβια ή Nocciolata κρέμα κακάο με κομμάτια φουντουκιού και στέβια.
3
Ενσωματώνουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
4
Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί 34 × 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
5
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να κάνει κρούστα.
6
Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
7
Όταν κρυώσει το ξεφορμάρουμε και προαιρετικά απλώνουμε πραλίνα με στέβια.
8
Κόβουμε στην μέση και τοποθετούμε το ένα κομμάτι πάνω από το άλλο.
9
Σερβίρουμε σε σχήμα από παστάκια.