Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βάζουμε την ζάχαρη να βράσει μαζί με το νερό για 5 λεπτά.
  2. Αρωματίζουμε με τις βανίλιες και τον χυμό από το λεμόνι.
  3. Ανοίγουμε με τα χέρια μας το κανταΐφι πολύ καλά.
  4. Σε αντικολλητικό τηγάνι λιωμένο το βούτυρο.
  5. Προσθέτουμε το κανταΐφι και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει.
  6. Καλύπτουμε την επιφάνειά από ένα κεραμικό ή μεταλλικό σκεύος με μία στρώση κανταΐφι.
  7. Το πατάμε καλά, προσθέτουμε την μοτσαρέλα στο κέντρο και βάζουμε ακόμα μία στρώση κανταΐφι.
  8. Τα βάζουμε σε ταψί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά.
  9. Όσο είναι καυτά το σιροπιάζουμε με κρύο σιρόπι.
  10. Βάζουμε στον φούρνο για ακόμα 5 λεπτά
  11. Τα σερβίρουμε ζεστά μαζί με λίγο φιστίκι.