Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Γρήγορες και λαχταριστές γλυκιές κρέπες

mitsa

Υλικά

  • 150 γρ αλεύρι

  • 150 γρ φαρίνα

  • 650 ml γάλα

  • 2 αυγά

  • 3 κουταλιές ζάχαρη

  • 2 βανίλιες

Οδηγίες

1
Αναμειγνύουμε το γάλα με τα αυγά και την ζάχαρη.
2
Προσθέτουμε τα άλευρα και ανακατεύουμε να γίνουν χυλός.
3
Τον αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
4
Σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι ή κρεπιέρα βάζουμε χυλό και τον απλώνουμε πολύ καλά.
5
Προσέχουμε η στρώση από τον χυλό να είναι λεπτή.
6
Όταν πάρει χρώμα από την μία πλευρά την γυρίζουμε από την άλλη.
7
Όταν αρχίσει να ροδίζει την διπλώνουμε στην μέση και βάζουμε την γέμιση της επιλογής μας.
8
Διπλώνουμε σε 3 μέρη να πάρει τριγωνικό σχήμα.