Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΑλμυράΠίτες

Η πιο εύκολη πίτα που κάνατε, χωρίς φύλλο

1 Mins read

Η πιο εύκολη πίτα που κάνατε, χωρίς φύλλο

mitsa

Υλικά

  • ½ κιλό ψωμί

  • 200 γρ αλλαντικά

  • 200 γρ ψητές πιπεριές (foodaholics.shop)

  • 5 αυγά

  • Αλάτι-Πιπέρι

  • 400 ml γάλα

  • 100 ml λάδι

  • 400 γρ στραγγιστό γιαούρτι

  • Ρίγανη

  • ½ μπέικιν

  • Αφυδατωμένο κρεμμύδι

  • 300 γρ φέτα

  • 200 γρ κίτρινο τυρί

Οδηγίες

1
Κόβουμε σε μπουκιές τα ψωμί.
2
Ψιλοκόβουμε τα αλλαντικά και τις πιπεριές.
3
Δουλεύουμε τα αυγά μαζί με αλάτι και πιπέρι.
4
Ενσωματώνουμε το γάλα, το λάδι και το γιαούρτι.
5
Προσθέτουμε τα αλλαντικά, την πιπεριά, την σπασμένη φέτα, τη ρίγανη, το μπέικιν και το κρεμμύδι.
6
Ρίχνουμε το μείγμα στο ψωμί και δουλεύουμε.
7
Τα απλώνουμε σε λαδωμένο ταψί 36 εκατοστών.
8
Καλύπτουμε με τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προσθέρμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.