Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Η πιο εύκολη πίτα που κάνατε, χωρίς φύλλο
mitsa
Υλικά
½ κιλό ψωμί
200 γρ αλλαντικά
200 γρ ψητές πιπεριές (foodaholics.shop)
5 αυγά
Αλάτι-Πιπέρι
400 ml γάλα
100 ml λάδι
400 γρ στραγγιστό γιαούρτι
Ρίγανη
½ μπέικιν
Αφυδατωμένο κρεμμύδι
300 γρ φέτα
200 γρ κίτρινο τυρί
Οδηγίες
1
Κόβουμε σε μπουκιές τα ψωμί.
2
Ψιλοκόβουμε τα αλλαντικά και τις πιπεριές.
3
Δουλεύουμε τα αυγά μαζί με αλάτι και πιπέρι.
4
Ενσωματώνουμε το γάλα, το λάδι και το γιαούρτι.
5
Προσθέτουμε τα αλλαντικά, την πιπεριά, την σπασμένη φέτα, τη ρίγανη, το μπέικιν και το κρεμμύδι.
6
Ρίχνουμε το μείγμα στο ψωμί και δουλεύουμε.
7
Τα απλώνουμε σε λαδωμένο ταψί 36 εκατοστών.
8
Καλύπτουμε με τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προσθέρμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.