Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Νόστιμο φαγητό με λίγο κόπο, έτοιμο σε λίγα λεπτά
mitsa
Υλικά
200 ml νερό
200 ml λάδι
1 κουταλιά ξίδι
1 αυγό + 1 ασπράδι
Λίγο αλάτι
Φέτα
500 γρ φύλλο κρούστας
Κρόκο αυγού
Σουσάμι
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε το νερό με το λάδι, το ξίδι, το αυγό, το ασπράδι και λίγο αλάτι.
2
Παίρνουμε δύο φύλλα κρούστας μαζί και τα αλήφουμε με μείγμα.
3
Σκεπάζουμε με ακόμα ένα φύλλο και το αλήφουμε με μείγμα.
4
Απλώνουμε σπασμένη φέτα στην μία πλευρά και τυλίγουμε σε ρολό.
5
Το διπλώνουμε στην μέση όπως σας δείχνουμε, το τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
6
Αλείφουμε τις πίτες με μείγμα και μετά με κρόκο αυγού.
7
Προαιρετικά πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.