Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Semifreddo φράουλα και σοκολάτες kiss
mitsa
Υλικά
400 ml κρέμα γάλακτος
200 γρ τυρί κρέμα
200 γρ μαρμελάδα φράουλα
6 kiss
10 σαβαγιάρ
Λίγο γάλα
Οδηγίες
1
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
2
Ενσωματώνουμε το τυρί κρέμα ή το μασκαρπόνε.
3
Προσθέτουμε την μαρμελάδα φράουλα και δουλεύουμε.
4
Βουτάμε τα σαβαγιάρ στο γάλα και τα στρώνουμε σε φόρμα 30×15 εκατοστών.
5
Απλώνουμε την μισή κρέμα και τοποθετούμε τις σοκολάτες kiss.
6
Καλύπτουμε με την υπόλοιπη κρέμα και βάζουμε στην κατάψυξη για 8 ώρες.
7
Προαιρετικά διακοσμούμε με σαντιγί και φρέσκες φράουλες.