Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Δουλεύουμε το αυγό μαζί με το ασπράδι, το νερό, το λάδι και το γιαούρτι.
- Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι, το αλάτι και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το μπέικιν και από πάνω ρίχνουμε το ξύδι να αφρίσει.
- Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
- Όταν είναι έτοιμη την χωρίζουμε σε 10 μπαλάκια, τα βάζουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια, τα αλευρώνουμε, τα σκεπάζουμε με πετσέτα και τα αφήνουμε για περίπου 15 λεπτά να ξεκουραστούν.
- Τοποθετούμε 10 γρ μαλακό βούτυρο σε κάθε μπαλάκι και με τα χέρια μας τα ανοίγουμε σε φύλλα.
- Τα βάζουμε το ένα επάνω στο άλλο και σε αλευρωμένη επιφάνεια τα ανοίγουμε σε φύλλο.
- Το χωρίζουμε σε σε λωρίδες με πλάτος περίπου 5 εκατοστά, τις γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και τις πατάμε ελαφρώς να ανοίξουν.
- Απλώνουμε σπασμένη φέτα κατά μήκος και κλείνουμε καλά.
- Κόβουμε σε κομμάτια και δίνουμε σχήμα από κουλούρι.
- Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε με κρόκο αυγού.
- Προαιρετικά πασπαλίζουμε με σπόρους και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Πρόσφατα σχόλια