Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με λίγο αλάτι να γίνουν μαρέγκα.
  2. Αναμειγνύουμε τους κρόκους με την ζάχαρη, προσθέτουμε το σπορέλαιο, την σόδα και ανακατεύουμε.
  3. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  4. Ανακατεύουμε πολλή καλά να γίνει ζύμη και όταν είναι έτοιμη ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις την μαρέγκα.
  5. Τοποθετούμε το μείγμα σε ταψί 36×32 εκατοστά με αντικολλητικό χαρτί.
  6. Διαλύουμε την ζάχαρη στο τυρί κρέμα.
  7. Προσθέτουμε τα αυγά, το νισεστέ, τις βανίλιες και ανακατεύουμε.
  8. Με την βοήθεια ενός κορνέ κάνουμε διαγώνιες γραμμές σε σχήμα ρόμβου.
  9. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 25-30 λεπτά.