Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Κολοκυθάκια τηγανητά σαν λουκουμαδάκια

mitsa

Υλικά

  • 300 ml νερό

  • 1 αυγό

  • 200 γρ φαρίνα

  • 1 κουταλάκι μπέικιν

  • Αλάτι

  • 3-4 κολοκυθάκια

Οδηγίες

1
Αναμειγνύουμε το νερό με το αυγό.
2
Ενσωματώνουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, το μπέικιν και το αλάτι.
3
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες τα κολοκυθάκια.
4
Τα αλατίζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά να χάσουν τα υγρά τους.
5
Τα βουτάμε στο κουρκούτι και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
6
Όταν πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τα γυρίζουμε από την άλλη.
7
Όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.