Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αναμειγνύουμε το νερό με το αυγό.
  2. Ενσωματώνουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, το μπέικιν και το αλάτι.
  3. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες τα κολοκυθάκια.
  4. Τα αλατίζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά να χάσουν τα υγρά τους.
  5. Τα βουτάμε στο κουρκούτι και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
  6. Όταν πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τα γυρίζουμε από την άλλη.
  7. Όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.