Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Κολοκυθάκια τηγανητά σαν λουκουμαδάκια
mitsa
Υλικά
300 ml νερό
1 αυγό
200 γρ φαρίνα
1 κουταλάκι μπέικιν
Αλάτι
3-4 κολοκυθάκια
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε το νερό με το αυγό.
2
Ενσωματώνουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, το μπέικιν και το αλάτι.
3
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες τα κολοκυθάκια.
4
Τα αλατίζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά να χάσουν τα υγρά τους.
5
Τα βουτάμε στο κουρκούτι και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
6
Όταν πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τα γυρίζουμε από την άλλη.
7
Όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.