Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Κοτόπουλο ογκρατέν με γιαούρτι

mitsa

Υλικά

  • Υλικά 4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου

  • 3 αυγά

  • 1 κρεμμύδι

  • 2 πατάτες

  • 2 καρότα

  • 200 γρ γιαούρτι

  • Αλάτι-Πιπέρι

  • Ρίγανη-Θυμάρι

  • 1 κουταλιά μουστάρδα

Οδηγίες

1
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκιές.
2
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
3
Αναμειγνύουμε τα αυγά με το γιαούρτι.
4
Προσθέτουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε.
5
Βάζουμε ρίγανη, θυμάρι, μουστάρδα και ανακατεύουμε.
6
Περνάμε από τον τρίφτη τα καρότα και τις πατάτες.
7
Τα ενσωματώνουμε στο μείγμα μαζί με το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι.
8
Τοποθετούμε το μείγμα σε ταψί ή πυρίμαχο σκεύος και προαιρετικά βάζουμε φέτες από ντομάτα.
9
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.