Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Καλύπτουμε τον πάτο από την χύτρα ταχύτητας με ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας που έχουμε κόψει σε κύβους.
  2. Όταν πάρει χρώμα το βγάζουμε από την χύτρα και στο ίδιο λάδι τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
  3. Όταν ροδίσει βάζουμε το κρέας, το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  4. Προσθέτουμε την σάλτσα, τα δαφνόφυλλα, τους κόκκους πιπεριού, το νερό, αλάτι, ανακατεύουμε, κλείνουμε την χύτρα και βράζουμε για περίπου 2½.
  5. Καθαρίζουμε τις βρασμένες πατάτες όσο ακόμα είναι ζεστές.
  6. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, χυμό λεμονιού, βούτυρο και πολτοποιούμε.
  7. Για μεγαλύτερη ευκολία προσθέτουμε λίγο γάλα και χρησιμοποιούμε ραβδομπλέντερ.
  8. Όταν πάρει την υφή που θέλουμε δοκιμάζουμε και προσαρμόζουμε στα γούστα μας.