Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Ψαρονέφρι με μανιτάρια

mitsa

Υλικά

  • 1 κιλό ψαρονέφρι

  • 500 γρ. μανιτάρια

  • 1 ποτήρι λευκό κρασί

  • Μουστάρδα

  • 1 κουταλιά σκόνη λαχανικών

  • Ελαιόλαδο

Οδηγίες

1
Αν έχουμε ολόκληρο κομμάτι ψαρονέφρι το κόβουμε σε μικρότερα και το πατάμε ελαφρά με το χέρι για να ανοίξει.
2
Σε ένα πιάτο βάζουμε μουστάρδα, σκόνη λαχανικών, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
3
Μαρινάρουμε το κρέας και το αφήνουμε για ένα βράδυ στο ψυγείο.
4
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και βάζουμε το κρέας να θωρακιστεί.
5
Μόλις αλλάξει χρώμα το βγάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το κρασί.
6
Το αφήνουμε τα δέσει και βάζουμε το κρέας πάλι μέσα.
7
Το ψήνουμε για 2-3 λεπτά, ρίχνουμε τα κομμένα μανιτάρια και τα αφήνουμε για ακόμα 5 λεπτά.