Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Ψαρονέφρι με μανιτάρια
mitsa
Υλικά
1 κιλό ψαρονέφρι
500 γρ. μανιτάρια
1 ποτήρι λευκό κρασί
Μουστάρδα
1 κουταλιά σκόνη λαχανικών
Ελαιόλαδο
Οδηγίες
1
Αν έχουμε ολόκληρο κομμάτι ψαρονέφρι το κόβουμε σε μικρότερα και το πατάμε ελαφρά με το χέρι για να ανοίξει.
2
Σε ένα πιάτο βάζουμε μουστάρδα, σκόνη λαχανικών, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
3
Μαρινάρουμε το κρέας και το αφήνουμε για ένα βράδυ στο ψυγείο.
4
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και βάζουμε το κρέας να θωρακιστεί.
5
Μόλις αλλάξει χρώμα το βγάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το κρασί.
6
Το αφήνουμε τα δέσει και βάζουμε το κρέας πάλι μέσα.
7
Το ψήνουμε για 2-3 λεπτά, ρίχνουμε τα κομμένα μανιτάρια και τα αφήνουμε για ακόμα 5 λεπτά.