Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Μπισκοτογλυκό χωρίς ζάχαρη με 6 υλικά

mitsa

Υλικά

  • 250 γρ digestive χωρίς ζάχαρη

  • 150 γρ σοκολάτα χωρίς ζάχαρη

  • 150 γρ σοκολάτα γάλακτος χωρίς ζάχαρη

  • 200+200 ml κρέμα γάλακτος

  • 50 γρ βούτυρο

  • 50 ml γάλα

Οδηγίες

1
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα δουλεύουμε με το λιωμένο βούτυρο και το γάλα.
2
Τα απλώνουμε σε φόρμα 30×11 εκατοστά με αντικολλητικό χαρτί και στρώνουμε.
3
Λιώνουμε σε μπεν μαρί, ξεχωριστά, τις σοκολάτες.
4
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί (ξεχωριστά ή όλη μαζί και την χωρίζουμε στην μέση).
5
Στο ένα μέρος σαντιγί ενσωματώνουμε την σοκολάτα και στο άλλο την σοκολάτα γάλακτος.
6
Πάνω από το μπισκότο απλώνουμε την μους σοκολάτας και από πάνω την μους από σοκολάτα γάλακτος.
7
Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
8
Διακοσμούμε με τρίμμα σοκολάτας.
9
Αν πάσχετε από διαβίτη συμβουλευτήτ5ε τον γιατρό σας για την καταλληλότητα του γλυκού.