Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε την ζάχαρη να γίνει καραμέλα.
- Όταν είναι έτοιμη προσθέτουμε το ζεστό νερό και ανακατεύουμε να γίνει σιρόπι.
- Στο κρύο γάλα διαλύουμε την ζάχαρη, το αλεύρι και το νισεστέ.
- Όταν είναι έτοιμα τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι που να βράσουν.
- Όταν αρχίσουν να δημιουργούνται φουσκάλες κατεβάζουμε την κρέμα από την φωτιά και ενσωματώνουμε την μαργαρίνη και τις βανίλιες.
- Βουτάμε τις φρυγανιές στο κρύο σιρόπι και τις απλώνουμε σε φόρμα 28×20 εκατοστά, που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί.
- Βάζουμε την χλιαρή κρέμα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
- Χτυπάμε την φυτική κρέμα γάλακτος ή την κρύα κρέμα καρύδας σε σαντιγί.
- Απλώνουμε την σαντιγί πάνω από το γλυκό και πασπαλίζουμε με τριμμένο φυστίκι Αιγίνης.
Πρόσφατα σχόλια