Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό γάλα.
  2. Προσθέτουμε το αυγό , το λάδι και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι, λίγο αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  4. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  5. Την βάζουμε σε λαδωμένο σκεύος, την σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
  6. Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την χωρίζουμε σε δύο μέρη.
  7. Τα ανοίγουμε σε φύλλα και με ένα κουπ πατ κάνουμε μία τρύπα στην μέση.
  8. Βάζουμε το ένα φύλλο σε φόρμα 26 εκατοστών με πάτο για κέικ.
  9. Αν δεν έχουμε βάζουμε ολόκληρο το φύλλο χωρίς να κάνουμε την τρύπα.
  10. Πατάμε καλά τα πλαϊνά και απλώνουμε την πραλίνα φουντουκιού.
  11. Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο και πατάμε τα πλαϊνά.
  12. Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 1 ώρα να φουσκώσει.
  13. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
  14. Αφήνουμε για 2-3 λεπτά και ξεφορμάρουμε.
  15. Διακοσμούμε με άχνη ζάχαρη και πραλίνα φουντουκιού.