Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε το αλεύρι, τις βανίλιες και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
  3. Την απλώνουμε σε μεγάλο ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
  4. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και ενσωματώνουμε την χλιαρή λιωμένη σοκολάτα.
  5. Όταν το παντεσπάνι κρυώσει το κόβουμε με την βοήθεια από ένα τσέρκι.
  6. Στο τσέρκι βάζουμε ένα παντεσπάνι για βάση.
  7. Από πάνω κάνουμε μία στρώση από μους με την βοήθεια ενός κορνέ.
  8. Καλύπτουμε με ένα παντεσπάνι και στρώνουμε ομοιόμορφα μους.
  9. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες και όταν είναι έτοιμα τα ξεφορμάρουμε.
  10. Λιώνουμε την σοκολάτα με την καυτή κρέμα γάλακτος και περιχύνουμε τα παστάκια όταν φτάσει σε θερμοκρασία σώματος.
  11. Βάζουμε στο ψυγείο και σερβίρουμε όταν η σοκολάτα παγώσει.