Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αναμειγνύουμε το φυτικό γάλα με την ζάχαρη και το νισεστέ.
  2. Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε να γίνουν κρέμα.
  3. Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  4. Κάνουμε τα νηστίσιμα μπισκότα σκόνη.
  5. Προσθέτουμε την λιωμένη μαργαρίνη και ανακατεύουμε καλά.
  6. Τα στρώνουμε σε φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
  7. Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
  8. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα ροδάκινα μαζί με τη ζάχαρη.
  9. Όταν βγάλουν τα υγρά τους αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  10. Διαλύουμε το νισεστέ στο κρύο νερό και το ρίχνουμε στο μείγμα.
  11. Ανακατεύουμε μέχρι που σάλτσα να δέσει και να γίνει διάφανη.
  12. Απλώνουμε την κρύα σάλτσα πάνω από το κρύο γλυκό.