Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Λιώνουμε τις βρασμένες πατάτες με την βοήθεια ενός πιρουνιού ή στον τρίφτη.
  2. Προσθέτουμε το τσιγαρισμένο κρεμμύδι, τα αυγά, την μουστάρδα, το πιπέρι, το αλάτι, ρίγανη, καπνιστή πάπρικα και ανακατεύουμε καλά.
  3. Παίρνουμε μία μικρή ποσότητα και την πλάθουμε στο χέρι μας.
  4. Βάζουμε ένα μπαστουνάκι από κασέρι και δίνουμε σχήμα.
  5. Όταν τελειώσουμε τα περνάμε από χτυπημένο αυγό και ψίχουλα ψωμιού.
  6. Τις τηγανίζουμε σε καυτό σπορέλαιο και όταν πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τις γυρίζουμε και από την άλλη.
  7. Τις αφήνουμε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί και τις σερβίρουμε ζεστές.