Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΑλμυράΟρεκτικά

Τραγανές και νόστιμες κροκέτες με κασέρι και πατάτα

1 Mins read

Τραγανές και νόστιμες κροκέτες με κασέρι και πατάτα

mitsa

Υλικά

  • 5-6 πατάτες

  • 1 κρεμμύδι

  • 2 αυγά

  • 100 γρ κασέρι

  • Ρίγανη

  • Καπνιστή πάπρικα

  • Αλάτι - Πιπέρι

  • Ψωμί

Οδηγίες

1
Λιώνουμε τις βρασμένες πατάτες με την βοήθεια ενός πιρουνιού ή στον τρίφτη.
2
Προσθέτουμε το τσιγαρισμένο κρεμμύδι, τα αυγά, την μουστάρδα, το πιπέρι, το αλάτι, ρίγανη, καπνιστή πάπρικα και ανακατεύουμε καλά.
3
Παίρνουμε μία μικρή ποσότητα και την πλάθουμε στο χέρι μας.
4
Βάζουμε ένα μπαστουνάκι από κασέρι και δίνουμε σχήμα.
5
Όταν τελειώσουμε τα περνάμε από χτυπημένο αυγό και ψίχουλα ψωμιού.
6
Τις τηγανίζουμε σε καυτό σπορέλαιο και όταν πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τις γυρίζουμε και από την άλλη.
7
Τις αφήνουμε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί και τις σερβίρουμε ζεστές.