Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Τραγανές και νόστιμες κροκέτες με κασέρι και πατάτα
mitsa
Υλικά
5-6 πατάτες
1 κρεμμύδι
2 αυγά
100 γρ κασέρι
Ρίγανη
Καπνιστή πάπρικα
Αλάτι - Πιπέρι
Ψωμί
Οδηγίες
1
Λιώνουμε τις βρασμένες πατάτες με την βοήθεια ενός πιρουνιού ή στον τρίφτη.
2
Προσθέτουμε το τσιγαρισμένο κρεμμύδι, τα αυγά, την μουστάρδα, το πιπέρι, το αλάτι, ρίγανη, καπνιστή πάπρικα και ανακατεύουμε καλά.
3
Παίρνουμε μία μικρή ποσότητα και την πλάθουμε στο χέρι μας.
4
Βάζουμε ένα μπαστουνάκι από κασέρι και δίνουμε σχήμα.
5
Όταν τελειώσουμε τα περνάμε από χτυπημένο αυγό και ψίχουλα ψωμιού.
6
Τις τηγανίζουμε σε καυτό σπορέλαιο και όταν πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τις γυρίζουμε και από την άλλη.
7
Τις αφήνουμε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί και τις σερβίρουμε ζεστές.