Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Σνίκερς- Απίθανη πάστα ψυγείου
mitsa
Υλικά
3x200 ml κρέμα γάλακτος
150 γρ σοκολάτα
150 γρ φυστικοβούτυρο
200 γρ καραμελωμένο ζαχαρούχο
5 γρ ζελατίνη
30+30 ml νερό
1 πακέτο πτι μπερ +100 γρ. βούτυρο
Οδηγίες
1
Στα θρυμματισμένα μπισκότα βάζουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε.
2
Τα απλώνουμε σε φόρμα 30×11 cm με αντικολλητικό χαρτί.
3
Χτυπάμε τα 200 ml κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και με απαλές κινήσεις ενσωματώνουμε την χλιαρή λιωμένη σοκολάτα.
4
Την απλώνουμε πάνω από τα μπισκότα και τα αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο.
5
Χτυπάμε τα 200 ml κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και ενσωματώνουμε το φυστικοβούτυρο.
6
Την απλώνουμε πάνω από την μους σοκολάτας και τα αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο.
7
Χτυπάμε τα 200 ml κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και ενσωματώνουμε το καραμελωνένο ζαχαρούχο.
8
Στην ζελατίνη βάζουμε 30 ml κρύο νερό και αφήνουμε για 5 λεπτά.
9
Την διαλύουμε σε 30 ml καυτό νερό και την ενσωματώνουμε στην κρέμα καραμέλας.
10
Την απλώνουμε πάνω από την κρέμα φυστικοβούτυρο και τα αφήνουμε για 4 ώρες στο ψυγείο.
11
Διακοσμούμε με λιωμένη σοκολάτα, καραμελωμένο ζαχαρούχο, φιστίκια και κομμάτια snickers.