Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Σοκολατένιο δεντράκι με 3 υλικά
mitsa
Υλικά
250 γρ κουβερτούρα
100 γρ κόκκοι ρυζιού με σοκολάτα
Πραλίνα φουντουκιού
Οδηγίες
1
Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί (μπορούμε να βάλουμε και κουβερτούρα γάλακτος).
2
Ενσωματώνουμε τους κόκκους ρυζιού με σοκολάτα.
3
Σε αντικολλητικό χαρτί κάνουμε στρώσεις από το μείγμα σε διάφορα μεγέθη.
4
Τα βάζουμε για 20-30 λεπτά στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν.
5
Καλύπτουμε την κορυφή από ένα μικρό μπολ με πραλίνα φουντουκιού.
6
Βάζουμε το μεγαλύτερο κομμάτι και στην μέση τοποθετούμε λίγη πραλίνα φουντουκιού.
7
Τοποθετούμε το αμέσως μικρότερο κομμάτι και βάζουμε λίγη πραλίνα φουντουκιού.
8
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι που να άλουμε και το πιο μικρό κομμάτι.
9
Προαιρετικά πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
10
Διατηρούμε σε δροσερό μέρος ή σκεπασμένο στο ψυγείο.