Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Σούπα
mitsa
Υλικά
700 γρ μοσχαράκι
3 πατάτες
1 κρεμμύδι
3 καρότα
1 κόκκινη πιπεριά
100 ml σάλτσα
Μπούκοβο-Πάπρικα
Σέλινο
3 δαφνόφυλλα
Οδηγίες
1
Κόβουμε το μοσχαράκι σε μπουκιές (χρησιμοποιούμε σπάλα ή ποντίκι).
2
Το βάζουμε σε κατσαρόλα, το σκεπάζουμε με νερό, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, δαφνόφυλλα και βράζουμε για 2-3 ώρες.
3
Όταν μαλακώσει κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τις πατάτες, τα καρότα, την πιπεριά, την σάλτσα ντομάτας, πάπρικα, μπούκοβο, ¼
4
ματσάκι μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και βάζουμε για 20-30 λεπτά.