Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Θερπτική μακαρονοσαλάτα χωρίς μαγιονέζα
mitsa
Υλικά
Αλάτι
500 γρ πέννες
Μουστοπιπεριά (foodaholics.shop)
1 πράσινη πιπεριά
4-5 αυγά
Κέτσαπ πιπεριάς (foodaholics.shop)
Αλάτι-Πιπέρι
Κονσέρβα καλαμπόκι
300 γρ γιαούρτι
Οδηγίες
1
Σε νερό που βράζει ρίχνουμε αρκετό αλάτι και βράζουμε τα ζυμαρικά βάση των οδηγιών.
2
Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
3
Ψιλοκόβουμε την μουστοπιπεριά, την πράσινη πιπεριά και τα αυγά.
4
Αναμειγνύουμε καλά τα ζυμαρικά με τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
5
Προαιρετικά σερβίρουμε με φέτες από αυγό.