Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Το καλύτερο σνακ για όλη την ημέρα
mitsa
Υλικά
250 γρ βούτυρο ή μαργαρίνη
2 κουταλιές ζάχαρη
200 ml σπορέλαιο
2 αυγά
Πιπερόκαμα (foodaholics.shop)
Κρεμμύδι σε σκόνη
Ρίγανη-Θυμάρι
Λίγο αλάτι
80 γρ νισεστέ
1 μπέικιν
650 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
Κεφαλοτύρι
Οδηγίες
1
Δουλεύουμε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου με τη ζάχαρη.
2
Προσθέτουμε το λάδι, τα αυγά και ανακατεύουμε.
3
Αρωματίζουμε με το πιπερόκαμα, το κρεμμύδι, ρίγανη, θυμάρι και αλάτι.
4
Ενσωματώνουμε το νισεστέ, το μπέικιν και το αλεύρι.
5
Η ζύμη είναι έτοιμη όταν ξεκολλάει από τα χέρια.
6
Την πλάθουμε σε μπισκότα και το τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
7
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.
8
Προαιρετικά βάζουμε τριμμένο κεφαλοτύρι και αφήνουμε για 5-10 λεπτά στο φούρνο να μαλακώσει.