Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΑλμυράΟρεκτικά

Πιπεριές γεμιστές με φέτα, ο καλύτερος καλοκαιρινός μεζές

1 Mins read

Πιπεριές γεμιστές με φέτα, ο καλύτερος καλοκαιρινός μεζές

mitsa

Υλικά

  • Μαϊντανό

  • 1 ντομάτα

  • 400 γρ φέτα

  • 200 γρ τυρί κρέμα

  • 2-3 κουταλιές βασιλομανίταρο

  • 50 γρ κεφαλοτύρι

  • 7-8 κόκκινες πιπεριές

  • Ελαιόλαδο

Οδηγίες

1
Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και κόβουμε σε κομματάκια την αποφλοιωμένη ντομάτα.
2
Σε ένα μπολ σπάμε την φέτα, ρίχνουμε την ντομάτα, το μαϊντανό , το τυρί κρέμα, το βασιλομανίταρο, το κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε.
3
Ανοίγουμε τις πιπεριές όπως σας δείχνουμε και τις αδειάζουμε.
4
Τις γεμίζουμε με το μείγμα και τις βάζουμε σε ταψί ή πυρίμαχο σκεύος.
5
Τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο και τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχιι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.