Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πιπεριές γεμιστές με φέτα, ο καλύτερος καλοκαιρινός μεζές
mitsa
Υλικά
Μαϊντανό
1 ντομάτα
400 γρ φέτα
200 γρ τυρί κρέμα
2-3 κουταλιές βασιλομανίταρο
50 γρ κεφαλοτύρι
7-8 κόκκινες πιπεριές
Ελαιόλαδο
Οδηγίες
1
Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και κόβουμε σε κομματάκια την αποφλοιωμένη ντομάτα.
2
Σε ένα μπολ σπάμε την φέτα, ρίχνουμε την ντομάτα, το μαϊντανό , το τυρί κρέμα, το βασιλομανίταρο, το κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε.
3
Ανοίγουμε τις πιπεριές όπως σας δείχνουμε και τις αδειάζουμε.
4
Τις γεμίζουμε με το μείγμα και τις βάζουμε σε ταψί ή πυρίμαχο σκεύος.
5
Τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο και τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχιι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.