Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Με αυτό το μυστικό το κρέας γίνεται λουκούμι και η σάλτσα θεϊκή
mitsa
Υλικά
1 κρεμμύδι
2 καρότα
Ελαιόλαδο
4 χοιρινά κότσια
Πολύχρωμες πιπεριές
Πάπρικα
Ρίγανη-Θυμάρι (foodaholics.shop)
300 ml λευκό κρασί
1-2 κουταλιές μουστάρδα (foodaholics.shop)
Νερό
,
Οδηγίες
1
Καθαρίζουμε και κόβουμε το κρεμμύδι και τα καρότα.
2
Σε καυτό ελαιόλαδο θωρακίζουμε τα κότσια.
3
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα καρότα, τις πολύχρωμες πιπεριές και μαγυρεύουμε για 5 λεπτά.
5
Αναμειγνύουμε το κρασί με την μουστάρδα.
6
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 5-10 λεπτά.
7
Προσθέτουμε 1,5 λίτρο νερό και βράζουμε για 1½ ώρα στην χύτρα.
8
Όταν είναι έτοιμα αφερούμε τα κότσια και πολτοποιούμε την σάλτσα. Δοκιμάζουμε την σάλτσα και αν χρειαστεί προσθέτουμε αλάτι.
9
Σερβίρουμε τα κότσια και περιχύνουμε με την σάλτσα.