Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολο και εντυπωσιακό ρολό
mitsa
Υλικά
300 γρ φέτα
50 ml γάλα
50 ml λάδι
1 κουταλιά μπέικιν
3 αυγά
Αλάτι-Πιπέρι
Μπούκουβο
Ρίγανη
500 γρ φύλλα κρούστας
Ελιές
Σάλτσα πιπεριάς
Αλλαντικά
Κεφαλοτύρι
Σουσάμι
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε την σπασμένη φέτα με το γάλα, το λάδι, το μπέικιν, τα αυγά, αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο και ρίγανη.
2
Παίρνουμε ένα φύλλο και το λαδώνουμε.
3
Σκεπάζουμε με ακόμα ένα φύλλο και λαδώνουμε.
4
Απλώνουμε από το μείγμα με την φέτα, ελιές, διπλώνουμε τις άκρες και τυλίγουμε σε ρολό.
5
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία με το φύλλα και το μείγμα με την φέτα.
6
Απλώνουμε σάλτσα πιπεριάς, αλλαντικά της επιλογής μας, τοποθετούμε στην μία άκρη το ρολό με την ελιά και τυλίγουμε σε ρολό.
7
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία με το φύλλα και το μείγμα με την φέτα.
8
Πασπαλίζουμε τριμμένο κεφαλοτύρι και σουσάμι.
9
Τοποθετούμε στην μία άκρη το ρολό με την ελιά, την σάλτσα, τα αλλαντικά και τυλίγουμε σε ρολό.
10
Μπορούμε να το ψήσουμε ολόκληρο ή να το κόψουμε σε φέτες με πάχος 2 δάχτυλα.
11
Τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, λαδώνουμε ελαφρώς και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.