Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Τρυφερά μοσχαρίσια φιλετάκια
mitsa
Υλικά
5-6 μοσχαρίσια φιλέτα
2 ντομάτες
1 κρεμμύδι
3 σκελίδες σκόρδο
1 πιπεριά
250 ml μπύρα
200 ml σάλτσα
1 κουταλάκι αλάτι
3 κουταλιές κέτσαπ
1 κουταλιά μουστάρδα
Θυμάρι-Ρίγανη
Μαϊντανό
200 ml νερό
Ελαιόλαδο
Οδηγίες
1
Σε ένα μπολ βάζουμε τα φιλετάκια, αλάτι, θυμάρι, ρίγανη, μουστάρδα, κέτσαπ, μπύρα και ανακατεύουμε καλά.
2
Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
3
Κόβουμε τα λαχανικά μας και σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι σοτάρουμε τα φιλετάκια.
4
Όταν πάρουν χρώμα τα βγάζουμε και στο ίδιο τηγάνι τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
5
Όταν τα κρεμμύδια ροδίσουν προσθέτουμε τις ντομάτες, την πιπεριά και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν.
6
Στην κατσαρόλα τοποθετούμε τα φιλετάκια, από πάνω τα λαχανικά, την μαρινάδα που έχει περισσέψει, την σάλτσα ντομάτας, λίγο μαϊντανό και το νερό.
7
Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι που να μαλακώσει το κρέας.