Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Υγιεινές κρέπες φούρνου
mitsa
Υλικά
5 μέτριες πατάτες
2 πιπεριές
1/4 ματσάκι μαϊντανό
Αλάτι-Πιπέρι
3 αυγά
2 κουταλίες αλεύρι γ.ο.χ.
1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
260 γρ βασιλοπιπεριά (foodaholics.shop)
Κίτρινο τυρί
Οδηγίες
1
Καθαρίζουμε και περνάμε από τον χοντρό τρίφτη τις πατάτες.
2
Τις βάζουμε σε νερό για 10 λεπτά.
3
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το μαϊντανό.
4
Στραγγίζουμε καλά τις πατάτες και τις βάζουμε σε ένα μπολ.
5
Προσθέτουμε τις πιπεριές, το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, τα αυγά, το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
6
Τα απλώνουμε στο μεγάλο ταψί του φούρνου, που έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί και το έχουμελαδώσει.
7
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.
8
Κόβουμε το κατόπουλο σε κομματάκια και το σοτάρουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
9
Όταν ροδίσει ρίχνουμε την σάλτσα και μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει.
10
Κόβουμε τις κρέπες από πατάτα, τοποθετούμε γέμιση και τυλίγουμε.
11
Απλώνουμε τριμμένο κίτρινο τυρί και τις ζεστένουμε στον φούρνο, στους 200 βαθμούς, μέχρι να λιώσει το τυρί.