Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Ζουμερό γεμιστό ρολό κιμά
mitsa
Υλικά
1 μεγάλο κρεμμύδι
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
3-4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
Αλάτι
Πιπερόκαμα (foodaholics.shop)
Πιπέρι
Ρίγανη-Θυμάρι
Ελαιόλαδο
2 πιπερίες
2 καρότα
4 αυγά
Καφαλοτύρι
Σάλτσα ντομάτας
Οδηγίες
1
Στο μούλτι βάζουμε τα κρεμμύδια, το μαϊντανό και αλέθουμε.
2
Στον κιμά βάζουμε τα κρεμμύδια, το ψωμί που έχουμε μουλιάσε και στραγγίξει, αλάτι, πιπερόκαμα, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, ελαιόλαδο και δουλεύουμε.
3
Κόβουμε σε μπαστούνα τις πιπεριές, τα καρότα, το κεφαλοτύρι και τα αυγά.
4
Σο μεγάλο ταψί βάζουμε αντικολλητικό χαρτί, το λαδώνουμε και απλώνουμε ομοιόμορφα τον κιμά.
5
Τοποθετούμε τις πιπερίες , τα καρότα, το κεφαλοτύρι και τα αυγά.
6
Τυλίγουμε σε ρολό και το αλήφουμε με σάλτσα ντομάτας.
7
Προσθέτουμε λίγο νερό κάτω από το αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 220 βαθμούς στις αντιστάσεις.
8
Όταν ροδίσει ελέγχουμε αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
9
Αν χρειαστεί σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτό και ψήνουμε μέχρι να είναι έτοιμο.