Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Ζουμερό γεμιστό ρολό κιμά

mitsa

Υλικά

  • 1 μεγάλο κρεμμύδι

  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά

  • 3-4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί

  • Αλάτι

  • Πιπερόκαμα (foodaholics.shop)

  • Πιπέρι

  • Ρίγανη-Θυμάρι

  • Ελαιόλαδο

  • 2 πιπερίες

  • 2 καρότα

  • 4 αυγά

  • Καφαλοτύρι

  • Σάλτσα ντομάτας

Οδηγίες

1
Στο μούλτι βάζουμε τα κρεμμύδια, το μαϊντανό και αλέθουμε.
2
Στον κιμά βάζουμε τα κρεμμύδια, το ψωμί που έχουμε μουλιάσε και στραγγίξει, αλάτι, πιπερόκαμα, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, ελαιόλαδο και δουλεύουμε.
3
Κόβουμε σε μπαστούνα τις πιπεριές, τα καρότα, το κεφαλοτύρι και τα αυγά.
4
Σο μεγάλο ταψί βάζουμε αντικολλητικό χαρτί, το λαδώνουμε και απλώνουμε ομοιόμορφα τον κιμά.
5
Τοποθετούμε τις πιπερίες , τα καρότα, το κεφαλοτύρι και τα αυγά.
6
Τυλίγουμε σε ρολό και το αλήφουμε με σάλτσα ντομάτας.
7
Προσθέτουμε λίγο νερό κάτω από το αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 220 βαθμούς στις αντιστάσεις.
8
Όταν ροδίσει ελέγχουμε αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
9
Αν χρειαστεί σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτό και ψήνουμε μέχρι να είναι έτοιμο.