Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Ζουμερό ρολό κοτόπουλο γεμιστό με Φέτα και ψητές κόκκινες πιπεριές
mitsa
Υλικά
Φιλέτο στήθος κοτόπουλου
Ψητές κόκκινες πιπεριές
Φέτα
Γεμιστές πράσινες ελιές
Μπέικον
Αλάτι - Πιπέρι
Οδηγίες
1
Κόβουμε τα φιλέτα στην μέση.
2
Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, κόκκινες πιπεριές, ελιές και σπασμένη Φέτα.
3
Στην επιφάνεια που δουλεύουμε απλώνουμε μεμβράνη.
4
Κάνουμε ένα στρώμα από μπέικον και πάω του βάζουμε το φιλέτο.
5
Καλό είναι σε κάθε ρολό να βάζουμε ένα φιλέτο.
6
Τυλίγουμε σφιχτά σε ρολό και προσέχουμε το μπέικον να καλύπτει όλες τις πλευρές.
7
Σφραγίζουμε πάρα πολύ καλά το ρολό με αρκετή μεμβράνη και το βάζουμε να βράσει για 45 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.
8
Όταν είναι έτοιμο αφαιρούμε την μεμβράνη και το αφήνουμε σκεπασμένο για 12 ώρες στο ψυγείο.
9
Πριν σερβίρουμε του δίνουμε χρώμα σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο.