Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Αυτές τις νόστιμες μπουκιές θα τις κάνετε συνέχεια
mitsa
Υλικά
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
Αλάτι-Πιπέρι
Πιπερόκαμα (foodaholics.shop)
Σκόνη λαχανικών
Ρίγανη-Θυμάρι (foodaholics.shop)
500 γρ φύλλο κρούστας
200 ml νερό
100 ml λάδι
300 ml ζωμό από το κοτόπουλο
Οδηγίες
1
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το στσιγαρίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
2
Όταν ροδίσει το κατεβάζουμε από την φωτιά.
3
Βράζουμε το κοτόπουλο και το κάνουμε κομματάκια.
4
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, πιπερόκαμα, σκόνη λαχανικών, ρίγανη, θυμάρι, τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε.
5
Αναμειγνύουμε το νερό με το λάδι.
6
Κόβουμε τα φύλλα σε 12 τερτράγωνα.
7
Παίρνουμε 3 φύλλα μαζί και τα λαδώνουμε.
8
Τοποθετούμε γέμιση στην μέση και τα κλείνουμε όπως σας δείχνουμε.
9
Τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί και τα λαδώνουμε.
10
Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.
11
Τα βγάζουμε και περιχύνουμε τον ζωμό.
12
Συνεχίζουμε το ψήσημο μέχρι που να χαθούν τα υγρά.
13
Ιδανικά σερβίρουμε με γιαούρτι.