Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Αλευρόπιτα με φέτα
mitsa
Υλικά
4 αυγά
400 γρ στραγγιστό γιαούρτι
500 γρ αλεύρι γ.οχ.
1 φακελάκι μπέικιν
200 ml σπορέλαιο
200 γρ φέτα
Σιμιγδάλι
Οδηγίες
1
Χτυπάμε τα αυγά να αφρατέψουν.
2
Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
3
Ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι, το μπέικιν και δουλεύουμε να γίνει ζύμη.
4
Ενσωματώνουμε το λάδι.
5
Βάζουμε την σπασμένη φέτα και δουλεύουμε.
6
Λαδώνουμε και καλύπτουμε με σιμιγδάλι ταψί 40 εκατοστών.
7
Απλώνουμε με τα χέρια μας την ζύμη και προαιρετικά πασπαλίζουμε με σπασμένη φέτα.
8
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.