Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Αλευρόπιτα με φέτα

mitsa

Υλικά

  • 4 αυγά

  • 400 γρ στραγγιστό γιαούρτι

  • 500 γρ αλεύρι γ.οχ.

  • 1 φακελάκι μπέικιν

  • 200 ml σπορέλαιο

  • 200 γρ φέτα

  • Σιμιγδάλι

Οδηγίες

1
Χτυπάμε τα αυγά να αφρατέψουν.
2
Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
3
Ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι, το μπέικιν και δουλεύουμε να γίνει ζύμη.
4
Ενσωματώνουμε το λάδι.
5
Βάζουμε την σπασμένη φέτα και δουλεύουμε.
6
Λαδώνουμε και καλύπτουμε με σιμιγδάλι ταψί 40 εκατοστών.
7
Απλώνουμε με τα χέρια μας την ζύμη και προαιρετικά πασπαλίζουμε με σπασμένη φέτα.
8
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.