Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΑλμυράΖύμες

Ανακατέψτε αλεύρι και νερό για αυτή την νόστιμη συνταγή (σκεπαστή πίτσα)

1 Mins read

Ανακατέψτε αλεύρι και νερό για αυτή την νόστιμη συνταγή (σκεπαστή πίτσα)

mitsa

Υλικά

  • 450 ml νερό

  • 80 ml σπορέλαιο

  • Λίγο αλάτι

  • 1 φακελάκι μπέικιν

  • 800 γρ αλεύρι γ.ο.χ.

  • Κέτσαπ πιπεριάς (foodaholics.shop)

  • Ρίγανη (foodaholics.shop)

  • Αλλαντικά

  • Κίτρινο τυρί

  • Σουσάμι

Οδηγίες

1
Αναμειγνύουμε το νερό με το λάδι και το αλάτι.
2
Ενσωματώνουμε το μπέικιν και το αλεύρι.
3
Την τοποθετούμε σε αλευρωμένο σκεύος, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε 15 λεπτά να ξεκουραστεί.
4
Όταν είναι έτοιμη σε αλευρωμένη επιφάνεια τη χωρίζουμε σε δύο μέρη.
5
Τα ανοίγουμε σε φύλλα και χρησιμοποιούμε το ένα ως βάση.
6
Απλώνουμε κέτσαπ πιπεριάς, ρίγανη, αλλαντικά της επιλογής μας και τριμμένο κίτρινο τυρί.
7
Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο και κλείνουμε καλά τις άκρες.
8
Τρυπάμε με ένα μαχαίρι, λαδώνουμε και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.