Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Ανακατέψτε αλεύρι και νερό για αυτή την νόστιμη συνταγή (σκεπαστή πίτσα)
mitsa
Υλικά
450 ml νερό
80 ml σπορέλαιο
Λίγο αλάτι
1 φακελάκι μπέικιν
800 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
Κέτσαπ πιπεριάς (foodaholics.shop)
Ρίγανη (foodaholics.shop)
Αλλαντικά
Κίτρινο τυρί
Σουσάμι
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε το νερό με το λάδι και το αλάτι.
2
Ενσωματώνουμε το μπέικιν και το αλεύρι.
3
Την τοποθετούμε σε αλευρωμένο σκεύος, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε 15 λεπτά να ξεκουραστεί.
4
Όταν είναι έτοιμη σε αλευρωμένη επιφάνεια τη χωρίζουμε σε δύο μέρη.
5
Τα ανοίγουμε σε φύλλα και χρησιμοποιούμε το ένα ως βάση.
6
Απλώνουμε κέτσαπ πιπεριάς, ρίγανη, αλλαντικά της επιλογής μας και τριμμένο κίτρινο τυρί.
7
Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο και κλείνουμε καλά τις άκρες.
8
Τρυπάμε με ένα μαχαίρι, λαδώνουμε και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.