Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Χοιρινό κότσι, μαλακό σαν λουκούμι
mitsa
Υλικά
4 κότσια
1 λίτρο μπύρα
3-4 κουταλιές μέλι
1 κρεμμύδι
Πολύχρωμες πιπεριές
Πάπρικα-Ρίγανη
Αλάτι-Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε το μέλι με την μπύρα.
2
Βάζουμε το κρέας, σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και αφήνουμε για 24 ώρες στο ψυγείο.
3
Την επόμενη μέρα τοποθετούμε το κρέας σε γάστρα με αντικολλητικό χαρτί.
4
Προσθέτουμε το χοντροκομμένο κρεμμύδι, τις πολύχρωμες πιπεριές, αλάτι, πιπέρι, γλυκιά πάπρικα, ρίγανη, την μαρινάδα και ελαιόλαδο.
5
Καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί και σκεπάζουμε με το καπάκι.
6
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2,5-3 ώρες.
7
Σερβίρουμε μαζί με σάλτσα.