Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολα τρουφάκια ινδοκάρυδου σε διάφορες γεύσεις (ραφαέλο)
mitsa
Υλικά
200 γρ ινδοκάρυδο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (397 γρ)
Προαιρετικά
Αμύγδαλα
1 πακέτο Oreo
50 γρ βούτυρο
Μαρασκίνο
Πραλίνα φουντουκιού
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε το ζαχαρούχο γάλα με το ινδοκάρυδο.
2
Όταν ομογενοποιηθούν σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε για 12 ώρες στο ψυγείο.
3
Πλάθουμε μπαλάκια και βάζουμε ένα αμύγδαλο.
4
Αν θέλουμε ανοίγουμε την ζύμη και προσθέτουμε μαρασκίνο ή πραλίνα φουντουκιού.
5
Μπορούμε να κάνουμε και τρουφάκι με Oreo που έχουμε θρυμματίσει και αναμείξει με λιωμένο βούτυρο.
6
Στην αρχή κάνουμε ένα μικρό μπαλάκι από ινδοκάρυδο.
7
Το σκεπάζουμε με ζύμη από Oreo και καλύπτουμε με ζύμη από ινδοκάρυδο.
8
Μπορούμε εύκολα να κάνουμε όποιον συνδυασμό γεύσεις επιθυμούμε.