Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πανεύκολη τυρόπιτα έτοιμη σε λίγα λεπτά
mitsa
Υλικά
500 γρ φύλλα κρούστας
200 ml νερό
200 ml γάλα
100 ml λάδι
1 κρόκο αυγού
Φέτα
Λίγο αλάτι
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε το γάλα με το λάδι, το νερό και λίγο αλάτι.
2
Χωρίζουμε τα φύλλα σε τρία ίσα μέρη.
3
Παίρνουμε την μία στοίβα και απλώνουμε φέτα στην μία άκρη.
4
Τυλίγουμε σε ρολό και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία ακόμα 2 φορές.
5
Κόβουμε κάθε ρολό σε 6 μέρη και τα τοποθετούμε σε ταψί 34x26 εκατοστά με αντικολλητικό χαρτί.
6
Περιχύνουμε το μείγμα με τα γάλα και αφήνουμε για 2-3 λεπτά.
7
Αλείφουμε με κρόκο αυγού και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι η τυρόπιτα να ροδίσει και να χάσει τα υγρά της.