Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολο και νόστιμο φαγάκι για όλη την οικογένεια
mitsa
Υλικά
250 γρ μανιτάρια
1 κρεμμύδι
1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
Πολύχρωμες πιπεριές
200 γρ σάλτσα ντομάτας (foodaholics.shop)
Αλάτι-Πιπέρι
Πιπερόκαμα (foodaholics.shop)
Ρίγανη-Θυμάρι (foodaholics.shop)
10 τορτίγιες
Λίγη σάλτσα ντομάτας
200 γρ κίτρινο τυρί
Οδηγίες
1
Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες.
2
Τσιγαρίζουμε το ψιλοκομένο κρεμμύδι σε καυτό ελαιόλαδο.
3
Όταν πάρει χρώμα βάζουμε το κοτόπουλο κομένο σε κομμάτια, πολύχρωμες πιπερειές, μανιτάρια, την σάλτσα, αλάτι, πιπέρι, πιπερόκαμα, ρίγανη και θυμάρι.
4
Μαγειρεύουμε μέχρι το κοτόπουλο να ψηθεί και να δέσει η σάλτσα.
5
Στην μία πλευρά από την τορτίγια απλώνουμε κοτόπουλο και τυλίγουμε σε ρολό.
6
Το τοποθετούμε σε ταψί 34 εκατοστών και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
7
Πάνω από τις τορτίγιες απλώνουμε λίγη σάλτσα ντομάτας και τριμμένο κίτρινο τυρί.
8
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να λιώσει το τυρί.