Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Εύκολο και νόστιμο φαγάκι για όλη την οικογένεια

mitsa

Υλικά

  • 250 γρ μανιτάρια

  • 1 κρεμμύδι

  • 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο

  • Πολύχρωμες πιπεριές

  • 200 γρ σάλτσα ντομάτας (foodaholics.shop)

  • Αλάτι-Πιπέρι

  • Πιπερόκαμα (foodaholics.shop)

  • Ρίγανη-Θυμάρι (foodaholics.shop)

  • 10 τορτίγιες

  • Λίγη σάλτσα ντομάτας

  • 200 γρ κίτρινο τυρί

Οδηγίες

1
Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες.
2
Τσιγαρίζουμε το ψιλοκομένο κρεμμύδι σε καυτό ελαιόλαδο.
3
Όταν πάρει χρώμα βάζουμε το κοτόπουλο κομένο σε κομμάτια, πολύχρωμες πιπερειές, μανιτάρια, την σάλτσα, αλάτι, πιπέρι, πιπερόκαμα, ρίγανη και θυμάρι.
4
Μαγειρεύουμε μέχρι το κοτόπουλο να ψηθεί και να δέσει η σάλτσα.
5
Στην μία πλευρά από την τορτίγια απλώνουμε κοτόπουλο και τυλίγουμε σε ρολό.
6
Το τοποθετούμε σε ταψί 34 εκατοστών και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
7
Πάνω από τις τορτίγιες απλώνουμε λίγη σάλτσα ντομάτας και τριμμένο κίτρινο τυρί.
8
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να λιώσει το τυρί.