Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Κοτόπιτα που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους
mitsa
Υλικά
8 μπούτια από κοτόπουλο
Νερό
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Σκόνη λαχανικών
2 αυγά
200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
Αλάτι-Πιπέρι
Καπνιστή πάπρικα
500 γρ φύλλο κρούστας
Οδηγίες
1
Βάζουμε τα μπούτια σε μία κατσαρόλα μαζί με νερό (να τα σκεπάσει), ελαιόλαδο, ρίγανη, σκόνη λαχανικών και τα βράζουμε μέχρι που να μαλακώσουν.
2
Αναμειγνύουμε τα αυγά με το γιαούρτι, αλάτι, πιπέρι και καπνιστή πάπρικα ή πιπερόκαμα.
3
Λαδώνουμε ταψί 36 εκατοστών και τοποθετούμε 2 φύλλα τσαλακωτά.
4
Βάζουμε ακόμα δυό φύλλα τσαλακωτά και σταυρωτά.
5
Περιχύνουμε με λίγο από τον κρύο ζωμό, από τα μπουτάκια και απλώνουμε χυλό.
6
Σκεπάζουμε με 2 τσαλακωτά φύλλα και περιχύνουμε με λίγο από τον ζωμό και απλώνουμε χυλό.
7
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι που να τελαιώσουν τα φύλλα.
8
Περιχύνουμε με λίγο από τον ζωμό και απλώνουμε χυλό.
9
Τοποθετούμε τα μπουτάκι σαν ακτίνες και τα αλήφουμε με χυλό.
10
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι που να πάρον χρώμα.