Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολα τυροπιτάκια έτοιμα σε λίγα λεπτά
mitsa
Υλικά
500 γρ φύλλα κρούστας
2 αυγά
50 ml λάδι
50 ml νερό
3 κουταλιές γιαούρτι
Πιπέρι-Αλάτι
Φέτα
Γαλοπούλα
Σουσάμι
Οδηγίες
1
Δουλεύουμε τα αυγά με πιπέρι, αλάτι, το λάδι, το νερό και το στραγγιστό γιαούρτι.
2
Λαδώνουμε ταψί 40x27 εκατοστά.
3
Χωρίζουμε τα φύλλα κρούστας σε 4 ίσα μέρη.
4
Αν περισσέψουν φύλλα τα κόβουμε και τα μοιράζουμε.
5
Τοποθετούμε το ένα φύλλο επάνω στο άλλο και ενδιάμεσα απλώνουμε από το μείγμα με το αυγό.
6
Προαιρετικά στην μία άκρη βάζουμε γαλοπούλα και σπασμένη φέτα.
7
Τυλίγουμε σε ρολά και τα τοποθετούμε στο ταψί.
8
Τα κόβουμε σε τυροπιτάκια, αλείφουμε με το μείγμα και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
9
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.