Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΑλμυράΠίτες

Εύκολα τυροπιτάκια έτοιμα σε λίγα λεπτά

1 Mins read

Εύκολα τυροπιτάκια έτοιμα σε λίγα λεπτά

mitsa

Υλικά

  • 500 γρ φύλλα κρούστας

  • 2 αυγά

  • 50 ml λάδι

  • 50 ml νερό

  • 3 κουταλιές γιαούρτι

  • Πιπέρι-Αλάτι

  • Φέτα

  • Γαλοπούλα

  • Σουσάμι

Οδηγίες

1
Δουλεύουμε τα αυγά με πιπέρι, αλάτι, το λάδι, το νερό και το στραγγιστό γιαούρτι.
2
Λαδώνουμε ταψί 40x27 εκατοστά.
3
Χωρίζουμε τα φύλλα κρούστας σε 4 ίσα μέρη.
4
Αν περισσέψουν φύλλα τα κόβουμε και τα μοιράζουμε.
5
Τοποθετούμε το ένα φύλλο επάνω στο άλλο και ενδιάμεσα απλώνουμε από το μείγμα με το αυγό.
6
Προαιρετικά στην μία άκρη βάζουμε γαλοπούλα και σπασμένη φέτα.
7
Τυλίγουμε σε ρολά και τα τοποθετούμε στο ταψί.
8
Τα κόβουμε σε τυροπιτάκια, αλείφουμε με το μείγμα και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
9
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.