Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολες κοτοκεφτέδες
mitsa
Υλικά
1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
2 αυγά
2 κουταλιές νισεστέ
150 γρ γιαούρτι
1 κρεμμύδι
Πολύχρωμες πιπεριές (1 στο σύνολο)
5 ντοματίνια
Ρίγανη-Δυόσμο-Μαϊντανό
Αλάτι-Πιπέρι-Καπνιστή πάπρικα
50 γρ κεφαλοτύρι
Οδηγίες
1
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια.
2
Το βάζουμε σε ένα σκεύος μαζί με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, ρίγανη, δυόσμο, τα αυγά, το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
3
Τα σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
4
Όταν είναι έτοιμο βάζουμε το νισεστέ, τι ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τις πιπεριές, το κομμένα ντοματίνια, το τριμμένο κεφαλοτύρι, ψιλοκομμένο μαϊντανό και
5
ανακατεύουμε καλά.
6
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και απλώνουμε μείγμα για να κάνουμε τους κεφτέδες.
7
Αν θέλουμε να έχουν ομοιόμορφο σχήμα χρησιμοποιούμε τσέρκι.
8
Τηγανίζουμε με μέτρια φωτιά μέχρι που να πάρουν χρώμα από την μία πλευρά και γυρίζουμε από την άλλη.