Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολη πιτούλα στο λεπτό που θα σας ξετρελάνει
mitsa
Υλικά
330 ml ανθρακούχο νερό
100 ml λάδι
6 κουταλιές αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
½ μπέικιν
1 κιλό φύλλο κρούστας
1 βάζο μελιτζανοπιπεριά
Φέτα
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε το ανθρακούχο νερό με το λάδι.
2
Ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέικιν.
3
Λαδώνουμε ταψί 36 εκατοστών, βάζουμε δύο φύλλα σταυρωτά και τα λαδώνουμε.
4
Κόβουμε τα υπόλοιπα φύλλα από το πακέτο των 500 γραμμαρίων σε φέτες με πάχος περίπου ένα δάχτυλο.
5
Τα ανοίγουμε να γίνουν λωρίδες και τα απλώνουμε στο ταψί.
6
Περιχύνουμε τον μισό χυλό και απλώνουμε μελιτζανοπιπεριά και σπασμένη φέτα.
7
Κρατάμε δύο φύλλα από το πακέτο των 500 γραμμαρίων και τα υπόλοιπα τα κάνουμε λωρίδες.
8
Τα τοποθετούμε στο ταψί, περιχύνουμε με το υπόλοιπο μείγμα και γυρνάμε τις άκρες προς τα μέσα.
9
Βάζουμε το ένα φύλλο και το λαδώνουμε.
10
Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο και γυρνάμε τις άκρες.
11
Λαδώνουμε καλά και κόβουμε σε κομμάτια.
12
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι που να ροδίσει.