Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Εύκολη τυρόπιτα χωρίς φύλλο με γιαούρτι

mitsa

Υλικά

  • 160 γρ αλεύρι

  • 160 γρ καλαμποκάλευρο

  • 4 αυγά

  • 1 μπέικιν

  • 100 ml λάδι

  • 150 γρ γιαούρτι

  • 150 ml σόδα

  • Λίγο αλάτι

  • Φέτα

Οδηγίες

1
Χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με λίγο αλάτι να γίνουν μαρέγκα.
2
Στους κρόκους βάζουμε το σπορέλαιο ή το ελαιόλαδο και δουλεύουμε.
3
Ενσωματώνουμε τα γιαούρτι.
4
Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν.
5
Βάζουμε το καλαμποκάλευρο, την σόδα και δουλεύουμε καλά.
6
Με απαλές κινήσεις ενσωματώνουμε την μαρέγκα.
7
Λαδώνουμε ταψί 30×22 εκατοστά και απλώνουμε την ζύμη.
8
Πασπαλίζουμε σπασμένη Φέτα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.