Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολη τυρόπιτα χωρίς φύλλο με γιαούρτι
mitsa
Υλικά
160 γρ αλεύρι
160 γρ καλαμποκάλευρο
4 αυγά
1 μπέικιν
100 ml λάδι
150 γρ γιαούρτι
150 ml σόδα
Λίγο αλάτι
Φέτα
Οδηγίες
1
Χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με λίγο αλάτι να γίνουν μαρέγκα.
2
Στους κρόκους βάζουμε το σπορέλαιο ή το ελαιόλαδο και δουλεύουμε.
3
Ενσωματώνουμε τα γιαούρτι.
4
Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν.
5
Βάζουμε το καλαμποκάλευρο, την σόδα και δουλεύουμε καλά.
6
Με απαλές κινήσεις ενσωματώνουμε την μαρέγκα.
7
Λαδώνουμε ταψί 30×22 εκατοστά και απλώνουμε την ζύμη.
8
Πασπαλίζουμε σπασμένη Φέτα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.