Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολο φαγητό για όλες τις ώρες
mitsa
Υλικά
2 πατάτες
2 αυγά
Χαβιάρι φιλετοπιπεριάς (foodaholics.shop)
Φέτα
Ρίγανη (foodaholics.shop)
Αυγά
Πιπέρι
Οδηγίες
1
Καθαρίζουμε και παιρνάμε από την χοντρό τρίφτη τις πατάτες.
2
Τις βάζουμε σε κρύο νερό και τις αφήνουμε για 30 λεπτά.
3
Τις πατάμε να στραγγίξουν καλά.
4
Βάζουμε λάδι σε τηγάνι 30 εκατοτσών και απλώνουμε ομοιόμορφα τις πατάτες.
5
Τις αφήνουμε για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά, χτυπάμε 2 αυγά και τα απλώνουμε πάνω από τις πατάτες.
6
Κλείνουμε με το καπάκι και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι που να ροδίσει η κάτω πλευρά.
7
'Οταν είναι έτοιμο το γυρίζουμε και από την άλλη και συνεχείζουμε το ψήσιμο μέχρι που να ροδίσει.
8
Βγάζουμε από το τηγάκι και τοποθετούμε τα υλικά της επιλογής μας.
9
Εμείς χρησιμοποιήσαμε χαβιάρι φιλετοπιπεριάς, φέτα, ρίγανη, αυγά μάτια και πιπέρι.