Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολο παγωτό χωρίς παγωτομηχανή
mitsa
Υλικά
500 ml φυτική κρέμα γάλακτος
1 μεγάλο εβαπορέ γάλα (400 γρ)
200 γρ ζαχαρούχο γάλα
2 βανίλιες
300 γρ cookies σοκολάτας
Οδηγίες
1
Σε ένα μπολ που έχουμε αφήσει για 1 ώρα στο ψυγείο, βάζουμε την κρύα κρέμα γάλακτος και την χτυπάμε να γίνει σαντιγί.
2
Προσθέτουμε το κρύο εβαπορέ, το κρύο ζαχαρούχο γάλα, τις βανίλιες και δουλεύουμε.
3
Σπάμε τα cookies και ανακατεύουμε.
4
Προαιρετικά μεταφέτουμε σε σκεύος της επιλογής μας και διακοσμούμε με σπασμένα cookies.
5
Σκεπάζουμε με καπάκι ή μεμβράνη και αφήνουμε για 6 ώρες στην κατάψυξη.
6
Προαιρετικά σερβίρουμε με σιρόπι σοκολάτας ή λιωμένη σοκολάτα.