Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εντυπωσιακά πασχαλινά αυγά έτοιμα σε λίγα λεπτά
mitsa
Υλικά
Κλωστές φλος
Αυγά
Νερό
2 κουταλάκια αλάτι
4 κουταλιές ξύδι
Οδηγίες
1
Σε ένα κομμάτι από αλουμονόχαρτο βάζουμε κλωστές φλος.
2
Βουτάμε το αυγό σε νερό και το τοποθετούμε στο αλουμινόχαρτο.
3
Το σκεπάζουμε με τις κλωστές και τυλίγουμε καλά το αλουμονόχαρτο.
4
Επαναλαμβάνουμε την διαδικκασία και με τα υπόλοιπα αυγά.
5
Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα και τα καλύπτουμε με νερό.
6
Ρίχνουμε αλάτι, το ξύδι και βράζουμε για 20 λεπτά.
7
Όταν κρυώσουν τα βάζουμε μαζί με την κατσαρόλα στο ψυγείο για 12 ώρες.
8
Αφαιρούμε το αλουμονόχαρτο και τις κλωστές φλος.
9
Τα γυαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.