Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Φωλιά από μπέικον
mitsa
Υλικά
Μπέικον
Πατάτες
Κίτρινο τριμμένο τυρί
Κρεμμύδι
Αυγό
Μαϊντανό
Μουστάρδα
Οδηγίες
1
Βράζουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις περνάμε από τον τρίφτη.
2
Στις πατάτες προσθέτουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το μαϊντανό, την μουστάρδα, αλάτι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
3
Πλέκουμε τις φέτες το μπέικον σε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι (η διαδικασία υπάρχει αναλυτικά στο video) και τις βάζουμε να ψηθούν.
4
Όταν αρχίσει να παίρνει χρώμα καλύπτουμε όλη την επιφάνεια με τυρί.
5
Όταν λιώσει καλύπτουμε την μισή επιφάνεια με το μείγμα της πατάτας και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μπέικον.
6
Το αποσύρουμε από την φωτιά και στο ίδιο τηγάνι ετοιμάζουμε το αυγό μάτι.
7
Όταν είναι έτοιμο το βάζουμε πάνω από την φωλιά με το μπέικον.